Styrelsen 2021

Här följer en presentation av styrelsen 2021

Ordförande
Johan Wetterberg
ordforande@astklubben.se

PRESENTATION KOMMER

Vice ordförande
Josefine Jensen
viceordforande@astklubben.se

Jag bor i Västsverige med familj. Jag skaffade min första AST 2008 och fastnade för rasen direkt. Jag är idag en aktiv uppfödare som engagerar mig i klubben för att jag brinner för rasen och intresserar mig för dess utveckling! Mina förhoppningar är att göra att bra jobb för klubben, rasen och dess medlemmar!

Sekreterare
Jennifer Leandersson
sekreterare@astklubben.se

Jag bor i Vårgråda med mina två AST. Att arbeta för klubben är väldigt lärorikt! Man lär sig mycket man kan hjälpa till att bevara rasens rykte. 

Kassör och medlemsansvarig
Paula Lindquist
medlem.kassor@astklubben.se

Jag bor utanför Bollebygd. Har två AST, en född 2012 och en född 2020. 
Min förhoppning är att vi som rasklubb kan hjälpa vår ras framåt, och fortsätta resan mot en mer och mer accepterad ras i samhället. 

Ledamot
Amanda Olsson Cedervall
ledamot1@astklubben.se

Jag heter Amanda och jag bor med min familj och mina hundar på en liten gård i Södermanland. Jag skaffade min första AST 2004 och tycker att rasen passar mig perfekt. Jag hoppas att jag får möjlighet att påverka klubben i en positiv riktning och att främja en sund avel av vår ras! Jag tror på inkludering och utbildning av rasens ägare och uppfödare.

Ledamot
Madlene Lygdman
ledamot2@astklubben.se

Jag bor i Helsingborg tillsammans med min sambo och våra hundar. Detta är mitt andra år i styrelsen som ledamot och mitt andra år i MK. Förut har jag suttit med i rasklubbens UK och TK. Ja har även suttet med i utställningskommittén på Bjuvs brukshundsklubb i några år. 
Jag vill arbeta i rasklubben för att jag vill jobba med att föra rasen och klubben framtåt tillsammans med medlemmarna. Om det är att ordna mentalbeskrivningar för nya och gamla AST-ägare eller sitta i timmar på styrelsemöten så är det något som ger mig glädje. 
Nu hoppas jag bara att denna pandemi tar slut så att vi kan återgå till det normala och komma iväg med våra älskade hundar som innan. 

Suppleant
Sarah Erichsen Torre
suppleant1@asklubben.se

Sara heter jag, är 30 år och bor i Jonsered (strax utanför Göteborg). I vårt hem har vi just nu två AST; Karma och Sol. 
Att vilja arbeta för rasklubben är något som alltid intresserat mig, då jag känner stort engagemang för vår ras, gillar nya utmaningar men också att få finnas för er medlemmar!

Suppleant
Sofie Lundin
suppleant2@astklubben.se

PRESENTATION KOMMER